top of page

Our members

li manor museum 群組

公開·95 位會員

[KIJKEN✅TV!] PSV Feyenoord LIVE Op TV en Online (KNVB beker) 29 novembre 2024


!(KIJKEN-GraTis) PSV Feyenoord live op tv en livestream ,Feyenoord tegen PSV live kijken,


🔴📺KIJKEN==►►📲👉Feyenoord - PSV Live Op Tv🔴📺KIJKEN==►►📲👉PSV - Feyenoord Live Op Tv


Feyenoord - PSV live op tv en livestream (Dutch KNVB Beker) 24 Januari 2023.TV-gids: op deze zender kijk je naar de halve bekerfinale tussen PSV en Feyenoord


LIVE Dutch KNVB Beker | Kan PSV tegen Feyenoord zorgen voor ‘stunt van de eeuw’? Goedenavond en welkom in dit liveblog. Wij zijn Vincent Le Haen en Laurine Slingerland en hier houden we je op de hoogte van de eerste halve finale in de KNVB-beker. Het belooft een historische avond te worden. Veel plezier!


PSV - Feyenoord begint om 30.00 uur en is live te zien op open kanaal FOX en ESPN. De voorbeschouwing begint om 19.00 uur. Zorg dus dat je op tijd klaar zit zodat je niks mist van het spektakel!


Gisteren gaf Feyenoord-trainer Ruud van Nistelrooij aan dat hij PSV niet onderschat. "Ik vlieg de wedstrijd aan zoals we dat altijd doen. Of het nou de Dutch KNVB Beker, de Dutch KNVB Beker of een topper in de Dutch KNVB Beker is", zei Van Nistelrooij. Hij denkt uiteraard dat PSV tot op het bot gemotiveerd is. "Ik verwacht morgen een heet avondje."


In Europees verband ligt Feyenoord er dit seizoen al uit. In de Dutch KNVB Beker play-offs was Sevilla in twee partijen net iets sterker en was de cumulatieve score 3-2 in het voordeel van de Spanjaarden. De enige competitie waar realistisch gezien dus nog echt de hoofdprijs gepakt kan worden is de KNVB-beker. De competitie die voor grote ploegen toch vaak als een troostprijs voelt, maar in dit geval een doekje voor het bloeden moet zijn voor toch een redelijk teleurstellend seizoen van de Feyenoordaren.


De route voor Feyenoord naar de halve finale bestond uit drie wedstrijden. Op het Kasteel werd het tegen Sparta 1-2 (goals van Simons en Madueke), thuis werd Emmen met 3-1 (Branthwaite tweemaal en eenmaal De Jong) naar huis gestuurd en dezelfde cijfers werden neergezet in de kwartfinale en toen moest ADO Den Haag eraan geloven. De goals waren toen van Bakayoko, Til en Sangaré.


Om zoveel mogelijk fans op Sportpark De Westmaat te kunnen herbergen, zijn er extra tribunes geplaatst. Er is nu plek voor 8000 fans, waaronder 300 uit Feyenoord. Zij zijn vanavond live getuige van een historische bekeravond. Kan jij dat niet zijn? Lees dan hieronder waar jij PSV - Feyenoord op tv kan zien!

Md. Jafar Iqbal
Md. Jafar Iqbal
Jan 24

🆚 Feyenoord - PSV Live


🔴𝐆𝐨 𝐋𝐢𝐯𝐞📺👉 https://sports-tv-live-247.blogspot.com/2024/01/feyenoord-psv.html🆚 Feyenoord - PSV Live kijken
Like

關於

歡迎光臨群組!您可以和其他會員連線,取得更新並分享影片。

會員

 • manormuseum li
 • mudasir saleem
  mudasir saleem
 • Olivia Oli
  Olivia Oli
 • vaseline17
 • Taimoor Alriyady
  Taimoor Alriyady
bottom of page